Pasta perrexil-pestoarekin
- Errezeta
- Bidali iruzkina
- Antzeko errezetak
Pasta perrexil-pestoarekin –
Osagaiak
- 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak, tagliatelleak edo makarroiak dira egokiak, baita gnocchi goxo batzuk ere)
- Perrexilezko pestoa, 10 koilarakada
- Gatza
…
Errezeta
Pasta xukatu eta gero, oraindik ere lurruna botatzen duela, gopor batean jarri eta perrexilezko pestoarekin estaliko dugu (hamar koilarakada). Dastatu eta beharrezkoa bada, gatz ale batzuk bota, gustuaren arabera.
…
Kasu!
Nahi izanez gero, gazta arraspatu ugari botatzen ahal diogu gainetik, platerean berean.
Pasta perrexil-pestoarekin

Pasta barazkiekin
Pasta barazkiekin – Osagaiak Tipulin bat, txiki-txiki egina Piper berde bat, txiki-txiki egina Piper gorri bat, txiki-txiki egina Porru bat, txiki-txiki egina Lekak, zerrenda laburretan moztuak eta hariak kenduta. Eskutada bat Dozena bat orburu bihotz, …

Makarroi gainerreak
Osagaiak Kg erdia makarroi lodi 50 cl esne 100 cl esnegain urtu 200 g Gruyère, birrindua Gatza eta piperbeltz eho berria *Lau pertsonentzat Errezeta Ur ugaritan egosiko ditugu makarroiak bezperan, gatza eman ondoren. 5 bat …

Pasta entsalada
Pasta entsalada – Osagaiak Pasta egosia eta freskatua, makarroiak edo “galets”, kilo erdia 3 tomate, helduak Piper berde bat, txiki-txiki egina Tipulin bat, txiki-txiki egina Gatza … Errezeta Hasteko tomateei azala kendu eta dado txikitan …

Pasta txipiroiekin
Pasta txipiroiekin – Osagaiak Txipiroi garbiak, triparik gabe eta zerrenda mehe luzetan moztuak, luzetara. Kilo erdia 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 3 koilarakada oliba olio 4 koilarakada tomate saltsa Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi …

Pasta oilaskoarekin
Osagaiak 4 oilasko izter, hezurgabetuak eta dado txikitan moztuak 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginda 6 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak …