Mojo berdea
- Errezeta
- Bidali iruzkina
- Antzeko errezetak
Mojo berdea –
Osagaiak
- Eskutada eder bat perrexil
- Eskutada eder bat martorri
- Zorrotada bat ardo ozpin
- 4 baratxuri ale, zurituak
- Aguakate heldu-heldua, zuritua eta hezurrik gabe
- Limoi ur pixka bat
- Oliba olio birjina, zorrotada bat
Mojo berdea
Errezeta
Osagai guztiak sartu irabiagailuaren ontzian eta indar betean nahas daitezela, saltsa ongi krematsua sortu arte. Gatza eman eta iragazkitik pasarazi. Gatz-pipertu eta horrekin patata egosi batzuk jarri, edo barazki gordinak (azenario zoztorrak, porrua, tipulina, apioa eta abar).
(Saltsa meheagoa gustatuz gero, irabiatzean ur pixka bat edo barazki salda pixka bat gehitu).
Mojo berdea

Baratxuriak hornidura gisa
Osagaiak 6 baratxuri-buru, ale ederrekin 4 koilarakada oliba olio Gatza Errezeta Zuriturik edo osorik erreko ditugu baratxuriak, beren azalarekin. Azala kendu gabe erreko ditugu, osoagoak atera dakizkigun, ez baitira horrela horren erraz erreko. Burutik ale …

Mojo picon
Mojo picon – Osagaiak Baratxuri-buru bat, zuritua Eskukada bat palmondo piper lehor Eskukada bat kumino Koilarakada oparo bat piperrauts gozo Litro laurdena oliba olio birjina 10 koilarakada ardo-ozpin 2 moldeko ogi-xerren mamia Eskukada bat arbendol, …

Baratxuri eta perrexil arrautzopila
Osagaiak 8 baratxuri ale, xehatuak 3 koilarakada oliba olio Sorta eder bat perrexil, puska handi xamarretan pikatua 8 arrautza Gatza Errezeta Padera zabal batean, baratxuria eta olioa erantsi eta, su eztian jarriko ditugu berotzen. Arrautzak …

Katu zopa
Katu zopa – Osagaiak Litro bat ur Gatza, pixar bat Baratxuri ale bat, pikatua 5 koilarakada oliba olio birjina Ximiko bat piperbeltz, ehoa 4 eskukada bete ogi zuri (ogi biribil zaharra, xerra mehetan moztua) 2 …

Maionesa baratxuri gordinarekin
Maionesa baratxuri gordinarekin – Osagaiak Oliba olioa, litro erdia inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin Gatza, ximiko bat 2 baratxuri ale, zurituak Maionesa baratxuri gordinarekin Errezeta Munduko saltsa hotz zabalduena da maionesa. Jaki askoren …