Menua

Gorringo nahaskia

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Gorringo salteatuak, 600 g
  • Oliba olio pixka bat
  • 8 arrautza
  • Gatza
  • Perrexil xehatua

*Lau pertsonentzat

Errezeta

Gorringoak berotzen jarriko ditugu kazola zabal batean edo zartaginean, olio pixka batekin, baina kontuz, ez daitezela itsatsi hondoan. Arrautzak jo eta sutan dauden gorringoen gainera irauli, eta etengabean nahasi. Gatzik behar ote duen probatu eta krematsu dagoenean erretilu batera atera. Perrexil xehatua bota par-par, gainetik.

Ur-bainua da nahaski bat egiteko modu hoberena, krematsu gera dadin. Saiatu eta ohartuko zara nola gelditzen den, zaporea ere bikain. Edozein nahaski egiten ari garenean, azkenean gurin pixka bat edo esnegain likido pixka bat gehitzen badugu, goxoago gelditzen da, leunago Marilynen sedazko galtzerdiak baino.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

zainzuria-arraultzekin-2

Zainzuriak arrautza irakinekin

Zainzuriak arrautza irakinekin Osagaiak 24 zainzuri lodi zuri, egosiak edo bestela kontserba onekoak 8 arrautza, oso freskoak 2 dl sagardo-ozpin 2 litro ur 4 koilarakada handi oliba olio birjina Gatza Errezeta Kazola batean (altua eta …

Bakailao tortilla

Bakailao tortilla

Bakailao tortilla –  Osagaiak 600 g bakailao beratu 8 arrautza Porru txiki bat, pikatua Tipulin txiki bat, pikatua Piper berde txiki bat, pikatua 5 koilarakada oliba olio Perrexil pikatua Pipermin lehorra, pixar bat pikatua Bakailao …

Ilarrak arrautza irakinarekin

Ilarrak arrautza irakinarekin

Ilarrak arrautza irakinarekin –  Osagaiak 800 g ilar fresko, xamur eta txiki (lekak gordeko ditugu, zabalik) Urdaiazpiko xerra bat, dadotan moztua 10 koilarakada ilar leka salda Tipulin fresko bat, pikatua 2 baratxuri ale, xehatuak 4 …

sukaldean-fondo0

Tomate, urdaiazpiko egosi eta arrautzopil frantses ogitartekoa

Osagaiak Opil bat, bitan irekia baina aldeak erabat bereizi gabe, liburu baten antzera 3 xerra eder urdaiazpiko egosi Tomate bat, umoa Zorrotada bat oliba olio 2 arrautza, joak Gatza Errezeta Arrautzak jo, gatz pixka bat …

Sagar enpanadatxoak

Enpanadatxoak koipetsuak izan ez daitezen

Enpanadatxoak koipetsuak izan ez daitezen –  Osagaiak Arrautza gorringo bat Teknika Enpanadatxoak behar bezain zaporetsuak baina askoz arinagoak izan daitezen, frijitu gabe, labe-erretilu batean jarriko ditugu zatar edo aluminio-paperaren gainean, eta arrautzaren gorringo batez margotuko …