Menua

Eguerdiko pintxoa unax eran

  • eguerdiko pintxoa unax eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Eguerdiko pintxoa unax eran – 

Osagaiak

  • ¼ PIPER BERDEA
  • 1 SOLOMO ADOBATUA
  • 1 ARRAUTZA
  • 2 HIRUGIARRA
  • 20 GRAMO HOGI
  • 1 GAZTA LONTSA
  • OLIOA

Errezeta

  1. Ogia mozten duzu bi zatitan eta jarri plater batean.
  2. Gero zartagin batean gartzen duzu olio pizkatzo bat geroago jarri solomoa eta piperrak eginda dagoenean zartagin berdinean jarri hirugiarra.
  3. Geroago jarri ogian gazta gero solomoa, piperra eta hirugiarra.
  4. Sartagin berdinean jarri arrautza eginda dagoenean jarri pintxoan.
  5. Eta gero jan.

MANTENUGAIAK

  • Gatz
  • Bitamina A B12
Eguerdiko pintxoa unax eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Txerri matrailak ardo beltzaren kutsuan maneatuak

Osagaiak 12 txerri matraila, hezurrekin nahiz gabe, nahi bezala. Hezurrik gabe badaude, erosoago sartuko zaizkigu kazolan 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Ardo beltza, litro erdia Oliba olioa Ura Gatza …

Txerri hanka

Txerri hanka ogi-arrautzeztatuak

Txerri hanka ogi-arrautzeztatuak –  Osagaiak 12 txerri hanka, aurrekoak eta zuri-zuriak Baratxuri-buru bat Porru bat, osorik Tipulin bat, osorik Oliba olioa Ura Gatza Irina, arrautza joa eta ogi birrindua Oliba olioa, frijitzeko Txerri hanka ogi-arrautzeztatuak …

sukaldean-fondo0

Txerri matrailak eta hankak remelluri eran

Osagaiak 6 txerri matrail, hezurgabetuak edo hezurrekin, nahi dugun bezala; hezurgabetuz gero, hobeki sartuko zaizkigu kazolan 6 txerri hanka, aurrekoak, zuri-zuriak 30 baratxuri ale, zuritu gabe Porru bat, txikitua Tipulin bat, txikitua “Remelluri” ardo beltz …

sukaldean-fondo0

Txerri mingain irin-arrautzeztatua

Osagaiak 8 txerri mingain garbi Baratxuri-buru bat Porru bat, osorik Tipulin bat, osorik Oliba olioa Ura Gatza Irina eta arrautza joa Oliba olio, frijitzeko *Lau pertsonentzat Errezeta Kazola batean olio tanta bat isuri, eta gorritzen …

sukaldean-fondo0

Txerri mingainak entsaladan

Osagaiak 8 txerri mingain garbi Baratxuri-buru bat Porru bat, osorik Tipulin bat, osorik Oliba olioa Oliba olioa birjina Ura eta gatza 2 eskarola garbi Baratxuri ale bat, pikatua Allioli edo griviche saltsa ugari *Lau pertsonentzat …