Menua

Ttotto beroa (hot-dog)

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 4 opil luze eta mehe
  • 8 saltxitxa on
  • Piper berde bat, pikatua
  • Tipulin bat, pikatua
  • Xorta bat oliba olio
  • Gatza

Errezeta

Alde batetik irekiko ditugu opilak edo ogiak, eta prest utziko ditugu betetzeko. Padera batean xorta bat olio isuri eta azaletik salteatuko ditugu, su bizian, tipulina eta piper berdea, zapore gordina gal dezaten. Gatza eman eta opilen gainean zabalduko ditugu barazki hauek. Sutan jarriko dugu berriro padera, saltxitxak txigortzeko (sardexka batez zulatuko ditugu aurrez). Gorritu orduko aterako ditugu paderatik, ogian egokitzetan. Gogoko badugu, koilarakada batzuk tomate saltsa erantsi ahal izango dugu saltxitxen gainean. Ogia itxi eta barrura goxokia!

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Okela papur bildua marilen eran

Osagaiak Kg bat txahal haragi, xehatua 1,5 terrina gazta, Filadelfia motakoa Piper berde txiki bat, pikatua Xorta bat ketchup Xorta bat Worcestershire saltsa Gatza eta piperbeltza Oliba olioa Errezeta Gopor batean jarriko ditugu haragi pikatua, …

sukaldean-fondo0

Pasta haragi eta limoi azalarekin

Osagaiak Tipulin bat, txiki-txiki egina 3 baratxuri ale, txikituak 3 koilarakada oliba olio Haragi pikatua, 450 g (txerrikia, behikia edo txahalkia, gizena ere baduena xamurragoa izan dadin) Esnegain likidoa, litro laurdena Limoi baten birrindura Perrexil …

Igel-hanka-salteatuak2

Igel hanka salteatuak

Igel hanka salteatuak –  Osagaiak Kg bat igel hanka garbi, eskeletotik bereiziak 4 baratxuri ale, pikatuak Eskukada bat perrexil, pikatua 8 koilarakada oliba olio Limoi bat, lautan zatitua Errezeta Animaliaren gorputzarekin batean aurkezten dira igel …

Almandrongilak tipula saltsan

Almandrongilak tipula saltsan

Almandrongilak tipula saltsan Osagaiak 750 g behi haragi, xehatua (txahalkia edo txerrikia, edo nahasia ere izan daiteke) Baratxuri pixka bat eta perrexil xehatua 2 koilarakada ogi birrindua Berehalako tipula zopa, zorro bat Ura, bizpahiru edontzi …

sukaldean-fondo0

Haragi xerra eta piper ogitartekoa

Osagaiak Opil bat, bitan irekia Haragi xerra bat, ez oso lodia, zaharrarena edo gaztearena (behia edo txahala) 2 baratxuri ale, xerratan Xorta bat oliba olio Piper errea, zuritua eta zerrendatan moztua Gatza Errezeta Jakiak itsasten …