Menua

Ganbak uretan egosiak

  • ganbak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Ganbak uretan egosiak – 

Beharrezkoak

  • Itsasoko ura
  • Edo ura eta gatza

Errezeta

  1. Itsasoko ura da egokiena itsaskia egosteko, itsasoko ur garbia jakina. Horrelakorik ez badugu, komenigarriena da ur gazi ugari irakitan jartzea (20 g gatz litro ur bakoitzeko) eta ganbak hartan egostea.
  2. Ura irakiten hasten denean murgilduko dugu itsaskia.
  3. Kazola sutatik atera eta sei minutuan edukiko ditugu ganbak ur bero hartan. Xukatu eta ur hotz gazi ugaritan murgilduko ditugu berriro. Xukatu eta mahaira!
Ganbak uretan egosiak

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Urraburua plantxan txirla eta ganbekin

Urraburua plantxan txirla eta ganbekin (edo saltsan)

Urraburua plantxan txirla eta ganbekin –  Osagaiak 4 urraburu solomo, hezurrik gabe, 220 g bakoitzak kg erdia ganba, gordinik eta zurituak kg txirla 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri ale, xerratan 3 koilarakada sagardo-ozpin Perrexila, …

ganbak tenpuran

Ganbak tenpuran

Ganbak tenpuran – Osagaiak 40 ganba, freskoak eta erdi neurrikoak 150 g irin Ura, litro laurdena Azukrea, ximiko bat Okindegiko legamia prentsatua, 15 g Gatza, koilarakada erdia Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko *Lau pertsonentzat Errezeta …

ganbak

Ganba irin-arrautzeztatuak

Osagaiak 40 ganba fresko, erdi tamainakoak Oliba olioa, frijitzeko Baratxuri ale bat Irina eta arrautza joa Gatza Errezeta Gatza emango diegu ganbei. Padera batean olio pixar bat isuri eta su ezti-eztian ipiniko dugu baratxuri ale …

Ganbak plantxan

Ganbak plantxan

Ganbak plantxan –  Osagaiak 2 kg ganba Oliba olioa Gatz larria   Errezeta Uretan pasa eta lehortuko ditugu ganbak. Olioz igurtzi eta gatz larri ugari emango diegu ondoren. Plantxa edo padera handi bat su bizian …

Ganbak baratxuritan - Juantiagues

Ganbak baratxuritan

Ganbak baratxuritan –  Osagaiak 40 ganba 8 baratxuri ale 4 kaienatxo 10 goilarakada oliba olio gatza … Errezeta Ganbak zuritu eta hotzetan gorde. Baratxuri atalak zuritu eta xerratu. Zartagin txiki batean, baratxuria eta kaienak gorritzen …