Menua

Ganbak uretan egosiak

  • ganbak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Ganbak uretan egosiak – 

Beharrezkoak

  • Itsasoko ura
  • Edo ura eta gatza

Errezeta

  1. Itsasoko ura da egokiena itsaskia egosteko, itsasoko ur garbia jakina. Horrelakorik ez badugu, komenigarriena da ur gazi ugari irakitan jartzea (20 g gatz litro ur bakoitzeko) eta ganbak hartan egostea.
  2. Ura irakiten hasten denean murgilduko dugu itsaskia.
  3. Kazola sutatik atera eta sei minutuan edukiko ditugu ganbak ur bero hartan. Xukatu eta ur hotz gazi ugaritan murgilduko ditugu berriro. Xukatu eta mahaira!
Ganbak uretan egosiak

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Ganbak uretan egosiak

Ganba salteatuak

Ganba salteatuak –  Osagaiak 2 kg ganba fresko Oliba olioa Baratxuri xehatua, pittin bat Gatza   Errezeta Uretatik pasa eta ongi lehortuko ditugu ganbak. Padera handi bat su bizian jarri eta zorrotada on bat olio …

Urraburua plantxan txirla eta ganbekin

Urraburua plantxan txirla eta ganbekin (edo saltsan)

Urraburua plantxan txirla eta ganbekin –  Osagaiak 4 urraburu solomo, hezurrik gabe, 220 g bakoitzak kg erdia ganba, gordinik eta zurituak kg txirla 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri ale, xerratan 3 koilarakada sagardo-ozpin Perrexila, …

Pasta ganbekin

Pasta ganbekin

Pasta ganbekin –  Osagaiak 32 ganba fresko, azala kenduta, bitan zatituak, luzetara 2 baratxuri ale, txikituak 6 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak …

Legatza ganba eta txirlekin

Legatza ganba eta txirlekin

Legatza ganba eta txirlekin –  Osagaiak 4 legatz solomo, hezurrik gabe 220 g bakoitzak Kg erdia ganba, gordinik eta zurituak 1/2 kg txirla 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri xister, zerrendatan moztuak 3 koilarakada sagardo-ozpin …

Ganbak baratxuritan - Juantiagues

Ganbak baratxuritan

Ganbak baratxuritan –  Osagaiak 40 ganba 8 baratxuri ale 4 kaienatxo 10 goilarakada oliba olio gatza … Errezeta Ganbak zuritu eta hotzetan gorde. Baratxuri atalak zuritu eta xerratu. Zartagin txiki batean, baratxuria eta kaienak gorritzen …